Wilt u een mooie trouwauto huren, dan is deze prachtige donkerblauwe Ford Mustang Fastback wat voor jullie. Er mag zelf gereden worden, deze Mustang Fastback is eigenlijk veel te snel om normaal mee te rijden....maar liefs 400 p.k. wordt er uit een 6.5 liter bigblock geperst, de radio hebben we er bewust uitgehaald om naar het brute geweld te kunnen luisteren.

 Wij rekenen hele scherpe prijzen die zeker de moeite waard zijn, zodat ook uw trouwdag betaalbaar blijft, voor deze Mustang Fastback rekenen we voor de eerste 5 uur 575 euro en daarna voor ieder volgend uur 50 euro gerekend vanaf onze standplaats Groessen tot 100 kilometer vrij. De American Dream in Groessen heeft keuze uit 12 prachtige oldtimers en 3 Limousine's voor betaalbare prijzen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, en laat uw trouwdag een ware happening worden met een van onze prachtige Oldtimers en Limousine’s. Uiteraard kunt U de oldtimers en Limo’s komen bezichtigen, ze verkeren allen in nieuwstaat, en zijn allemaal gereviseerd en gerestaureerd. Bezichtiging kan na afspraak zowel overdag s'avonds of in de weekenden (incl.de zondag) een bakje koffie houdt U er altijd aan over.